Final d’etapa

La vida està feta d’etapes, i crec que l’etapa fructífera d’aquest blog ha arribat a un punt d’inflexió que em demana una aturada, o millor dit, una parada conscient, meditada i compartida amb les persones que em seguiu.

Hi he viscut moltes il·lusions i moments apassionants, en aquest projecte, però ja fa temps que l’actualitzo poc i sou diverses les persones que m’heu preguntat si ho havia deixat.

Doncs ara sí, ara he pres, com deia, la decisió conscient i meditada de fer una aturada tècnica. Això no vol dir que tanqui el blog ni que el projecte de MOTS MUTS NATS desaparegui. De fet, qui sap, potser l’acabo repensant i torno d’aquí a un temps amb una proposta crescuda. Però necessitava aquest espai de sinceritat amb vosaltres, perquè la regularitat en actualitzar-lo ja feia temps que brillava per la seva absència.

Un espai de sinceritat dedicat a totes les persones que em seguiu. Un espai per donar-vos les gràcies per la vostra confiança i per l’empenta que m’heu donat tots aquests anys en saber que hi havia algú a l’altre costat.

Així que MOLTES GRÀCIES!!!

Ens seguim llegint!

PD: Em podeu trobar a les xarxes socials:
twitter: @iolandapamies
facebook: https://www.facebook.com/iolanda.pamiesrimbau
instagram: @iolandapamies

SaveSave

SaveSave

SaveSave

1 2 3 87