Els meus llibres

L’any 2004 vaig publicar el meu primer llibre, L’illa de la flor. Si bé abans ja havia fet alguna incursió en la literatura digital amb el poemari Em plou el cor, L’illa de la flor era la meva primera publicació en paper i amb una editorial. El 2009 arribava Suem. I posteriorment les meves publicacions al blog Mots Muts Nats. El 2015 vaig editar un projecte molt especial: una capsa amb postals que són fotopoemes d’un viatge, Viatge interior. Mongòlia 2015.

Si voleu alguna de les meves obres, encara en tinc exemplars, només cal que me les demaneu!

Viatge interior. Mongòlia 2015

Travessar la immensitat, m’ha impactat. Viatjar a través del desert, l’estepa i les muntanyes de Mongòlia sense trepitjar quasi carreteres, en contacte i comunió total amb la naturalesa, veient només alguns nòmades aquí i allà, no m’ha deixat indiferent. Hores i hores de furgoneta per camins que no en són, de camins, m’han embadocat amb l’exterior i m’han endinsat en mi mateixa.

Així han nascut aquests fotopoemes, d’una fotografia que he fet cada dia de l’etapa i a la qual he escrit un poema in situ. Exterior i interior. O és tot el mateix?

Sigui com sigui, he de confessar que aquest projecte és molt especial per a mi, perquè per primer cop conjugo les meves tres grans passions: el viatge, la fotografia i la poesia. Tan sols desitjo que l’assaboriu i el gaudiu com jo ho he fet creant-lo i vivint-lo.


Suem
Arola Editors, 2009
Preu: 10€

Suem

 

Suem per fondre el gel que ens encuirassa. Suem en abraçar la nit. Suem en allunyar els mals pensaments. Ens esforcem, gaudim, patim, ens relacionem, creiem, ens malfiem, ens enfonsem, revivim. Ens tanquem per tornar a obrir-nos. Entrenem el cor. I el cervell. Vivim.

 

 


L’illa de la flor

Arola Editors, 2004
Preu: 16€

illa flor

L’illa de la flor és un viatge fantàstic pel món dels mots i dels colors. Del traç a la ploma i de la ploma al traç proposen un joc poètic i pictòric per als lectors que vulguin submergir-se en l’àmbit de la imaginació i de l’art. Poesies vitals acompanyades d’il·lustracions a tot color.

Un llibre fet a tres mans amb una pintora i un artista multimèdia; tres obres en una: De la ploma al traç on els poemes van donar lloc als dibuixos; Del traç a la ploma, on els dibuixos van donar lloc als poemes; i un cd multimèdia amb una introducció animada i on podreu crear la vostra pròpia illa de la flor.