Sant Jordi a la ràdio

Quan has tingut una passió mai no desapareix del tot. Es queda allà, en un raconet, esperant poder tornar a treure el cap algun dia. És com un cuquet que creus que pots fer callar, dominar, perquè el veus petit, fràgil. Però la sorpresa ve quan t’adones que no és dòcil. I que de tant en tant s’entesta en remoure’t les entranyes… Feia temps que no em posava darrera un micro. I fer-ho va ser un plaer. Més encara per parlar de l’ofici d’escriure i en bona companyia. A «80 grams de ràdio», a Ràdio Ciutat de Badalona.

El motiu? Sant Jordi. Un Sant Jordi ben especial i radiofònic perquè un altre programa de ràdio posava el meu nom en antena: «El violí vermell», de Catalunya Música.
Un Sant Jordi radiofònic i especial, que podeu escoltar si voleu:
80 grams de ràdio, Ràdio Ciutat de Badalona
El violí vermell, Catalunya Música

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *