Els colors oblidats

Hi ha vegades que inicies una lectura perquè el llibre t’ha entrat pels ulls. La portada, ja ho sabem, és un element importantíssim de màrqueting. Però quan l’obres i la bellesa plàstica continua en totes i cada una de les pàgines, es produeix una sorpresa d’allò més agradable que t’empeny, irremeiablement, irracionalment, a continuar llegint. I a cercar més informació sobre aquella obra que no creus que pugui quedar-se en un paper. I en el cas que tracto avui, no s’hi queda, que va a més i no para de créixer. Parlo d’una petita joia, Els colors oblidats. Llibre de contes per a adults, app per a ipad, web, blog, perfils a facebook i twitter… i ara ja s’anuncia la novel·la, La inspiració adormida. L’esperem amb ganes!
 
A la presentació del llibre al web, hi llegim: 

«Què passaria si un dia el món anés perdent el seu color i tot es tornés pàl·lid, gris i taciturn?»

Quin avorriment, no? I quin horror!!! Però no patiu, la Carmesina i el gat negre han vingut del món dels contes per a evitar que això passi mai! Quina sort…

«Carmesina ho sap perquè és la protagonista d’una història on els colors van desapareixent fins que, de sobte, apareix un gat negre que canviarà el rumb dels esdeveniments.

Aquest és l’argument del primer conte de Els colors oblidats i altres relats il·lustrats, un llibre que recull quinze històries que tracten sobre assumptes universals (l’amistat, l’amor, el coratge, l’ecologia, etc.) des d’un punt de vista diferent, a mig camí entre la reflexió i el somriure.
Els colors oblidats i altres relats il·lustrats és un viatge a altres mons, a altres temps, on fantasia i realitat es barregen per mostrar una nova actitud, una nova manera d’entendre el món i a nosaltres mateixos.»
 
 
Però la gent de Play Attitude, no s’han quedat aquí, i per si de cas el món té la temptació d’anar-se ennegrint, ens han creat tot de «joguines» que ens permeten anar acolorint el dia a dia, des de l’app per a l’ipad que ens permet certa interacció, fins als twets de la Carmesina, la pàgina a facebook del llibre o el bloc del Gat Negre. Tot un món que inevitablement t’absorveix… i que podeu trobar aquí. Us suggereixo, o millor, us recomano molt i molt, que us hi passejeu!
 
I per si tot plegat fos poc, ja és a punt la novel·la La inspiració adormida

«Cuentan los cuentos que una vez hubo una niña llamada Carmesina que logró devolverle el color al mundo. Pero cuentan que cuando esa niña creció una triste melancolía se apoderó de sus pinceles y su imaginación. Para recuperar la inspiración perdida, tendrá que volver al mundo de los colores olvidados acompañada de Gato Negro, y, de este modo, reescribir de nuevo la historia». 

La inspiración dormida. Regreso a los colores olvidados es una novela ilustrada que nos plantea un viaje al mundo de los cuentos, donde nos reencontraremos con personajes de Los colores olvidados y conoceremos a otros nuevos; donde viviremos historias de roja pasión y amarilla alegría, de ocre pereza y oscuros miedos… Y así hasta recorrer toda una paleta de tonalidades que nos permitirán descubrir nuestros auténticos colores y devolvernos la inspiración para crear, para soñar, en definitiva, para vivir.»
 
Si no us creieu tot el que us acabo d’escriure, podeu veure aquest vídeo i, no sé perquè, crec que em donareu la raó…
 

Los Colores Olvidados from Play Creatividad on Vimeo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *