Recuperem la inspiració

 
Sí, aquesta és la nova proposta de la gent de Play Attitude. La inspiració adormida -Retorn als contes oblidats-. Una novel·la que ens retorna la Carmesina, el Gat Negre i el món dels contes. I sabeu per què? Doncs perquè la feinada que havia fet la nostra heroïna a Els colors oblidats sembla que no havia arribat al final. Allà, en aquell llibre de contes, va ajudar el món a recuperar els colors. Però la nena Carmesina es va fer gran, i la rutina va enfosquir-la per dins. Fora lluïen els vermells, carbasses i grocs. Però dins… ai, dins seu… no tot era tan bell. El Gat Negre tornarà a buscar-la i junts s’endinsaran en el món dels contes per a recuperar la inspiració que ha perdut. Amb ells farem un viatge iniciàtic ple de fantasia i veritat, d’imaginació i sofriment. Tornarem a topar-nos amb alguns personatges d’Els colors oblidats, com en Serafí o la Griselda; i en coneixerem alguns de nous com en Marcelo o la Desídia… La Desídia! Quina dama tan especial i terrorífica. Com ens pren quan ens descuidem…. La Carmesina l’haurà de vèncer. I tu, ja l’has vençuda? Et visita molt sovint? A mi de tant en tant, ho reconec. Però aleshores, com la Carmesina, entro en el món de la imaginació i tiro l’ancla. I en aquest trosset de paradís no hi ha desídia que hi pugui habitar perquè l’esforç i el treball que demanen la creativitat estan, sense cap mena de dubte, totalment renyits amb la senyora desídia.
 
Us recomano que si no ho heu fet tireu la vostra ancla al món dels contes i la imaginació que ens proposen la gent de Play Attitude, Els colors oblidats i La inspiració adormida. I que us deixeu seduir pels seus personatges, pels colors i els valors.
 
Que la inspiració de la Carmesina no s’apagui i ens pugui continuar guiant! Per cert, què m’havíeu dit? que us visita molt sovint la desídia? o no?
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *