Enllunada

Silenci. La lluna és plena. Bruixes i llops ofrenen la nit. Sabeu? Han fet un conjur. Avui m’han pres vers un món enllunat de lletres. Dansen al voltant del foc. Els càntics són diversos. Barreja de melodies i tons. Colors i tipografies són dins l’olla. Les lletres em reben amb un somriure obert als llavis. I mentre continuen cantant, salten a l’olla. Una a una. Seguint la cadència de tantes músiques com us pogueu imaginar. El desordre és concert. El desconcert és alegria. L’olla va fent xup-xup. Cada cop més plena. A cada salt més gran. No esclata, que s’eixampla. Bruixes i llops em donen a tastar el beuratge. No sabria dir-vos quin gust té. Una explosió sensorial esclata dins meu. I el cos se m’obre. Cauen les barreres. Els escuts es desfan. I tota jo, ben nua per dins, salto dins l’olla per formar part d’aquesta dansa lletrística infernal. Oh, benvolgut infern de les paraules que m’has pres! Per què no puc parar d’escriure!?
 
“With freedom, books, flowers, and the moon, who could not be happy?”
Oscar Wilde
 

Comments (4)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *