Mirall

Avui m’he trobat enllà del mar. Segant el vent. Cercant la lluna. He caminat embogida i veloç. Absorbint estels i llunes. Ballant amb el sol. Jugant amb el mar. Fruint amb la sorra. Corrents. Segant el vent. Devorant. Volia atrapar l’horitzó. Un veler s’ha interposat al camí. M’ha ofert transport. M’ha recomanat repòs. He accedit. El crepitar suau de les ones. El vaivé del mar. La tènue llum de la lluna. M’han adormit. I he arribat a l’horitzó. Sorpresa. Un mirall. A l’altra banda, els meus mots. Els meus poemes. Els meus contes i colors. No sé per què, però m’ha donat repòs.

Escrivim per dir-nos?

With freedom, books, flowers, and the moon, who could not be happy?

Oscar Wilde

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *